förstöraren

jo ni vet den där väggen jag skröt så förbannat om i förra inlägget? den som blev så hiiimla braaaa och preciiiis som jag ville haaaa den?

Jo den hade ett par vita fläckar när den torkat, så idag duttade jag på med färg som var kvar i botten av färgburken, det var ju bara det att färgen är blandad så det var väl en del vit färg kvar där i botten.
nu har det torkat och ser ut såhär:


alltså måste jag åka och köpa ny färg på måndag, typ en hel liter pga att det är det minsta ödmans säljer numera och måla om allt igen!

#hatarmigsjälv

Fredagsmys

Hej hej!

igår hamnade vi hos mormor och morfar i falla, där Elin, Ebbe och Eva var och hälsade på!
När vi åkte ut hade vi Jörgen och Sally i hasorna! :)
Det bjöds på lunch och fika, mormor är en utmärkt kock!Ebbe fick jag ingen bild på för jag hade inte med mig min höghastighetskamera!
:D

När jag kom hem tog jag tag i målandet av Tillys rum!
det blev riktigt bra och precis som jag tänkt mig!

Innan och efter:


på kvällen tyckte svärisarna att vi skulle bjuda på middag så det gjorde vi! Firade in semestern som börjat! 5 härliga veckor har vi framför oss!


idag har vi varit på xl bygg och köpt lister till rummet och ska få mat i bleken ikväll!
sweet!

trevlig helg!

Blogga?

Hooohoooo???
is there anyone out there? can anyone hear me?

ja alltså bloggen får stå till sidan ibland. vet inte varför det blir så, men helt plötsligt finns ingen lust. och så händer det mycket annat nu, tex sol ibland, och då måste ju fejset vändas upp! :)

ett kvitto på att det är mycket i hjärnan nu är min kaotiska dröm jag hade imorse. Anna skulle gifta sig samtidigt som Tilda skulle döpas och jag kom på i sista minuten att jag hade en vit klänning (får man ju inte ha på bröllop) och den var alldeles för trång och ingen mat hade gjorts att bjuda på till festen.
Usch! Tack Tilda för att du väckte mig ur eländet! (inte ofta jag tackar henne för att bli väckt)

jag har även haft en härlig huvudvärk ett par dagar och mådde dåligt idag.
Hoppas på att kunna bota huvudvärken med ett besök hos grannen som är massör nästa vecka.
En födelsedagspresent från svärisarna :)

När jag ändå häver ur mig gnälligheter så kan jag berätta om min promenad tidigare idag...
Jag mådde inte så bra som sagt, tänkte att lite frisk luft skulle göra susen, och så hade jag hand om zorro och han såg ut att vilja gå ut. Saken var att i stressen och jäkten hade pappa glömt kopplet till hunn,
men det fanns ett rullkoppel på hotellet. jag hämtade en gammal väskrem med hängen och hängde om halsen på hunn, iom letandet efter lämplig habrovink hade Tilda hunnit bli vråltrött och gnällde friskt. Tilläggas ska att det duggregnade så regnkläder och keps fick jag kränga på mig.
zorro som är van vid att få sin vilja fram blev lite stött av min koppelhabrovink och hostade stup i kvarten av kopplet om halsen, och varje gång vi mötte nån hund (det var visst stora hundrastardagen) så fick jag sätta mig ner och hålla honom så han inte skulle krångla sig ur " halsbandet" eller skälla och väcka Tilda som hade somnat så sött i vagnen.
Jag med mitt tålamod från gudarna klarade promenaden med bravur, men när vi närmar oss hemmet går vi förbi en annan ettrig hunds hem, där den springer lös och vaktar hemmet mot fiender. Hunnarna hade en så livlig diskussion om något jag inte uppfattade så Tilda vaknade ur sin skönhetsömn! trevligt tänkte jag, (@$/^£¥₩<¥£[[{×÷!!!) och fick vagga vagnen ytterligare 10 min hemma på tomten så hon skulle somna om!
Som tur var svarade syster så jag fick vräka ur mig hela historien plus lite annat som kom med av bara farten!


en suddig hunn vill in och hoppa upp i den ljusbeiga fåtöljen!

nu ska jag SOVA!
godnatt

yo!
härlish
Tilda gästbloggar

Hej alla!
idag är det världens bästa mammas födelsedag, Grattis grattis!
jag har knåpat ihop ett litet kollage här på hennes telefon när hon städade och trodde att jag låg och sov! HihihiIkväll kommer mormor och morfar och moster och plastmorbror och kusin Sally och gammelmormor och gammelmorfar hit! Det blir kul, om jag får som jag vill! :)

Hejdå!

Tilda 4 månader

Hurra hurra hurra hurra för vår älskade unge idag!!!

Oj vad tiden springer iväg, nu har vi en vardag tillsammans du och jag, härligare kunde jag inte haft det! ♥
sol, skoj och skorv!

hej allesammans!

i dagarna har vi haft det jättehärligt nu igen! Ni börjar väl tro att jag jag bara hittar på att allt är så jävla bra hela tiden, men nu har det faktiskt varit det ett tag! ;)

Vädret är ju toppen, och vi har umgåtts med mammor och barn, i tisdags var vi i vibjörnsparken aka vibbe, och myste runt bland larver och filtar!


mammamaffian som vi kallar oss!

onsdagen bjöd på trevlig öf-avslutning ute i prästgården!
Efter det åkte jag och Anna till bleken och stannade till sena kvällen eftersom det bjöds på pulled pork i pitabröd, hur gott som helst! Ola och Jörgen anslöt ju också så vi var fulltaliga!

Tilda hade en present att ta med hem därifrån också, en alldeles egen stokkestol!
den gillades skarpt!


Igår var det nationaldagen! Vi firade i min mening väldigt svenskt, alltså inte skjuta raketer, inte festa, inte dansa runt i en ring, inte gå något karnevalståg utan tog det bara lugnt hemma, njöt av dagen i trädgården och med familjen!

Fina land!

Nu måste jag ta hand om barnet, som sovit sin skönhetsömn!

trevlig helg!

Garden girl

Yo!
Nu mår jag bättre. Dags då att visa lite pics på trädgården som jag lovat, om det är någon som kom ihåg det...

odling:


Lite äng med dekoration


slingrig passionsblomma i bur
obs! ÖVERVINTRAD inomhus, ni som testat fattar nog vad stolt jag är!

trädshäng


vänteplats. finns det någon kunnig som kan berätta för mig hur jag ska fästa spegeln på cementen? jag hade ingen spegel när jag gjöt(?) och har försökt med det jag kan komma på, men inget har fastnat speciellt länge! Hjälp!


fågelbadsplats


ok, det var väl det som jag är mest stolt över för tillfället. Bordet och de nya stolarna är inte riktigt pimpat än.

Nu ska jag slipa golvet i Tildas blivande rum så hon kan få det snart! Nya projekt.
.. Det tar visst aldrig slut! men vad skulle man göra då? :)

ses!

RSS 2.0