Flisan ♥

eller, Felicia Viktoria Hofström som hon heter!
 
Ikväll har vi varit och tittat, klämt och kännt och beundrat det lilla miraklet hos våra grannar och fina vänner Frida och Krille!
Mamma upp i dan är hon!
 
 
Nu längtar vi ännu mer till februari när vår egen är beräknad, och till oktober, när jag ska bli världens stoltaste moster!
 ♥
 

Slappt

Hej svejs!!
 
Nu har ännu en vecka gått, i en sablarns fart!
 
I onsdags började vår nya lärling på jobbet, Teresia, hon går Bergskas nya vuxenlärlingprogram, och ska vara hos oss ett år, det känns kul och lärorikt för en själv att lära andra, det blir en liten tillbakablick till skoltiden! Och så underlättar det i arbetet också, man märker direkt när man är en till som hjälper till att hålla i ordning! 
Nåja, nog om det.
 
Igår var jag gräsänka, Ola var på sin första match med sin nya klubb. Idag är han en gnällig stackars själ som har ont överallt ;)
Jag bjöd in mig själv till Mamma och Pappa och Zorro i Bleken, det bjöds på grillat och alkoholfritt rödvin, mucho gott! 
Jag kan ju bara citera vår "kusin" Clark från Idaho, som idag skrev på fb:'
 
"Nothing beats Marie's cooking! Its worth a plane ticket just to go for dinner :)"
 
Det behövde jag som tur var inte, bara en kort bilfärd :) Efter maten slevade jag i mig resten av salladen och sen var jag sugen på efterrätt! :) Mamma ställde fram en godisskål med bara fel godis i, inte en enda lakritsbit och liksom hallonbåtar och gröna slajmiga gelégrodor.... jag åt bara halva skålen och sen åkte jag hem,
Jag hade iaf med mig blommor, för att uppmuntra detta beteende hos mina föräldrar! :D
 
Idag har jag jobbat igen, det var en lugn lördag då man hade tid att rensa div skåp och lådor, och plocka blommor och styra, tyvärr så var jag inte så sugen på det så det gick segt.
 
När jag kom hem åt vi en hamburgare från lövdungen, tydligen nya ägare där för hamburgarna var skitgoda!
Efter maten tog jag mig en välförtjänt eftermiddagslur i hängmattan med min ljudbok, och så småningom utan ljudbok för jag somnade ifrån den ;)
 
Uppsikten från hängmattan...lite läskigt då det ramlade äpplen till höger och vänster, men inte just ovanför mitt huvud, som tur var! 
 
Här är mitt valnötsbröd från förra inlägget! 
 
Ikvälls ska vi hem till nästa föräldrar, svärisarna och få mat. 
Vilken lyxhelg!
 
Hoppas er är lika bra!
Kram
 
 
 
 

Helgen

Hello!
Är mitt i ett brödbak, så jag slänger in ett snabbt inlägg om helgen!
 
I lördags jobbade jag, det var kämpigt... efter jobbet åkte jag och chefen på vigsel, det var min kollegas dotter som gifte sig i hällestad kyrka!
Dom var så vacka, och vigseln var så fin! 
Rosbladen på backen var från oss! :))
 
Vidare hem, för att fixa mor i barret, dom skulle på 50 tals fest och lattja runt, så då lockade jag hennes hår och satte ett fint sidenband i!
Här är dom färdiga för fest!
Skitstressade, men jag SKULLE ha ett kort på dom först! :)
 
Så när katterna är borta vet ni, dansar råttorna på bordet... så vi for ut till stugan och röjde runt på rave-fest som vi hade anordnat!!
Nicke grillmaster fixar biffen
Dukat och klarrt!
Mysigt på altanen efter mörkrets ankomst
Knoll och Tott
Älskade
Härligt upplysta paviljongen på bryggan
Ola och Jögga drar upp temperaturmätaren för att se om dom ska hoppa i... eller nåt sånt.. :P
 
En mycket trevlig och rave-ig kväll! ;)
 
I söndags plockade jag äpplen och Ola grävde plats i komposten, 3 stora g-kås kassar gick till stallet som svärmor kom och hämtade, och en skottkärra ner i jorden.
Bra ändå att lite kommer till användning och fina hästar får mumsa på, istället för att getingarna ska äta upp allt!!
 
Nu är det nog ytterligare en skottkärra som ligger på backen, men jag ska ta tillvara på lite och frysa in, fick jag ett tips om av en kollega, att man tärnar eller fryser in i bitar, så kan man använda till kräm eller smoothie sen, så jäkla bra tips!!!! 
Ekologiskt, närodlat och trevligt, bara braaa!! :)
 
Nu ska jag ta ut mitt valnötsbröd ur ugnen, det doftar för jäkla härligt i huset!! 
 
Kjam

Även denna sommar

Hello!
Idag är det Mandag, och idag bestämde vi oss för att slå på stort, så gravidsyrra 1 och 2 drog iväg till Sörping och moffsade glass i stora lass!!
Jag trodde inte att jag skulle hinna dit den här sommaren, men det visade sig att den inte var slut riktigt än iaf, soligt och varmt var det idag, så det passade perfekt!
 
 
Åh, jag ser lite schleten ut, men ni får tänka er att jag varit uppe sen 05.20 och sovit skitdåligt inatt, så blir jag kanske snyggare...?
Alla dom där barnstolarna är btw inte till oss...
Värsta glassen köpte jag, Wigg,i Wikki, wakka, Shikaka, någonting hette den....
Vrålgod och vrålmastig.
Nu har jag ont i magen och undrar om jag ska bli sugen på kvällsmat innan det är dags att lägga sig....
Så fick jag ju den übercoola flipfloptoffelnyckelringen på köpet!!
helt klart värt 98 spänn. (fast det blev 100 jämnt då jag dricksade generöst!)
 
Vaggandet fortsatte mot Glitter där syrran skulle ha in mig, jag shoppade loss för 75 spänn medan Anna snåljåpade och köpte ingenting. varför???
 
På vägen hem skulle vi göra ett "snabbt stopp" på babyhuset eller vad det heter, där fick Anna en babybox med massa gifitga produkter i tillsammans med ett och annat bra.
Jag förundrades över babyvärlden och kände mig lost. lostare än vanligt.
Snabba stoppet tog väl en halvtimma då, jag citerar " det ska finnas fler personal här, dom är väl inne på lagret om ni har lust"
......eeeeehhh... näää vi har inte lust att gå och hämta dina arbetskamrater på lagret, nu när vi står i kassan i andra sidan av affären, du kan väl ringa på dom? eller stampa i golvet eller skicka röksignaler eller vad ni nu har för system i den här butiken???
 
Suck, lite arbetsskadad är jag nog.... serviceyrket ska visst inte alltid innehålla service.
Nä, till hennes försvar så stog hon och slog in ett paket till ett par handlingsförlamade stackare som glodde på henne hela tiden, då blir man rätt stressad.
 
Men annars är humöret på TOPP!
 
Nu går livet vidare, mot nya äventyr, tills nästa inlägg!
Ciaoo
 
 
 

Mitt nya hår

I fredags var jag hos min vän frisören Jenny!
Hon fick äran att klippa av mig mitt långa hår... tråkigt kanske ni tror att jag tänker, men så är inte fallet utan det är bara skönt att vara av med dom där slitna tåtarna! Så kändes det iaf..
 
Såhär såg det ut före:
 
Och efter:
 
Jag är riktigt nöjd med resultatet! Hon färgade botten och några längder i en färg, och så la hon i en röd och en mörkbrun färg i slingor runt om! Tyvärr kan min plattång inte göra så fina lockar som Jenny kan!
 
 Jag är jättenöjd i alla fall! 
 

Hjärta ♥

Hej alla ni!
 
Nu ska ni få höra något kul; VI SKA BLI FÖRÄLDRAR!

Jovisst förstår ni, i början av februari ska jag och Ola få en liten kompis!   ♥
 
Hen bor här i:
 
Aldrig förr har jag väl längtat till februari, men nu!!! :)))
Wiiiieeeeee!!! ♥

RSS 2.0