Ameeeee!

Att jag kan vara trött, trots att jag gått upp kl 8.50 idag. Ingalill har kommit tillbaka, JIHUUUUUUOOU och jag slipper agera boss över bergslagsblomster! Så skönt att bara släppa allt ansvar och bara vara till hjälp igen. Möjligt att den känslan inte kommer hålla i sig utan att det börjar krypa i fingrarna efter att få bestämma igen :)

Helgen var lugn och stillsam. Jag och hjärtat var hundvakt lördag em, vi gav oss ut i skogen och plockade lingon! Jaffa fick ett nytt namn: Straffa.. det är lite roligt då anna och jag brukar kalla Zorro för straffet :)
Iaf så gillar inte Straffa att åka bil så värst mycket, hon blir aningens stressad och ska dregla, slemma, hosta, nysa, och flämta till ankomst.
Plus att hon är galet arg på vindrutetorkare, och vad tror ni inte att det gjorde när vi skulle åka hem? jo, regna. Jag var inte medveten om att hon var tokig på torkarna och slog på dom, skulle jag inte ha gjort. Hon hoppade upp som en gasell mot rutan och var skogstokig, medan vi körde! kunde ha blivit tokigt men hon är så snäll så hon hoppade ner och så fick jag hålla för ögonen på henne under resten av resan.
Här är hon på en bild från i vintras, det var alltså inte snö i skogen i lördags, om ni trodde det.

snygg, som hennes matte skulle sagt :)

I söndags bakade jag äppelkaka, my gad vad gott det doftade i hela huset, kanel och äpple, oslagbart!
Eftsom det var chefens recept fick hon smaka en bit idag. snällt va?

Idag har Elin och Emma gaddat sig! Nu undrar jag ju förstås hur svalorna ser ut! Men antar att dom har plåster på nu då eftsom jag inte fått något mms än!!

JO vet ni jag har ju glömt att skriva en grej här! Det är nämligen så att vi ska få dom här två härligheterna

till våra grannar!! :D SUPERSIZESMILE!
Till vintern någon gång får vi se Krille skotta snö och Frida baka pepparkakor i deras alldeles nyinköpta hus!

Allright börjar bli dags för några semesterbilder va?
Jag BADADE!

Kärlek vid solnedgången <3

Mölle


Grill första kvällen

ååååååååååååhhh jag vill tillbaka
(detta kommer jag avsluta alla semsterbilder med :)

dags att ta av sig linserna, ser väldigt suddigt nu!
godnatt

Tiden

Hello!
Idag funderade jag på att cykla till jobbet. sen slutade jag fundera på det när jag hörde smattret. usch det blir nog byxor idag, jag som har gått med mina trekvartsullaredsbyxor sen jag började jobba :)
Idag skulle jag också egentligen ha börjat kl 14. Men jag bestämde mig för att dyka upp vid 10 ist för vi har massa att göra. alltså blir det inget gjort här hemma!

Helgen då. Den var skoj! Vi brassade hem till Elin och Staffan och där fanns det massa glatt folk som partade loss hela kvällen och natten! Jag körde men hade ändå så roligt bara i att titta på dom där fulla tjejerna som sprang omkring som yra höns och skrattade högt åt allt!! :D

såhär glad och rädd var elin när hon läste presenten vi gav henne! Järngänget ska åka på kryssning i oktober!! Det blir premiär för både mig och Elin!!grabsen

pålle ska förmedla en känsla.. kan ni gissa vilken?

att det är ett spöke på övervåningen förstås!! :D

allright det får räcka för idag
I helgen är det skogsröjet men det skippar nog jag. har varit där två år i rad nu och inte haft speciellt kul någon av gångerna. Så vi är hundvakt till Jaffa istället!

o så ett par semesterbildersom ni ser hade vi väldigt varierat väder!


ååååhh jag vill tillbaka!!!!!!


Flörrrdag!

Hellojs.
Skulle bara bara lite här vid datorn... snart dags att göra sig i ordning för elins 25-årsfest som hålls idag, Gårdeby nästa... Elin varför måste du bo så långt bort?? Kan vi inte ta en skopa och flytta hela fina huset till typ Vibjörnsparken? Då kan jag ju krypa hem från dig om jag vill. :)

Jag har ju inte grattat dig här, så ett STORT GRATTIS i efterskott till den gamla tanta på bilden!
Nu kom Ola hem också, han hugger nog in på hamburgaren som jag inhandlade på grillen på vägen hem, jag kände mig som värsta gnället när jag bad tjejen upprepa vad två 90 grammare kostade
-76 kr sa hon
??? Någon mer än jag som tycker att det ändå är ganska dyrt för två hamburgare, jag hade typ tänkt mig 50kr, men jag vet inte, det var väldigt länge sen jag bara köpte en ensam hamburgare så jag tänker inte så mycket på vad det kostar då.

Hepp och hopp, dags att göra något åt barret och fejset. Lät inte så snyggt.
Tänkte ha min svarta klänning jag köpte på rean i Båstad! Hade den på mig i Torekov men såhär brun är jag väl inte kväll tyvärr...

Här på en tapasresturang nere i hamnen, Hazienda.

Ha en skoj kväll nu allihopa!
Nu måste jag dra jaaa vi ses väl nån da!


hej?

*gömmer mig lite bakom händerna...* hej? igen...? *skäms*
Ja, det var ett tag sen! Semestern har ju tagit SLUUUUHUUHUHUUUHUUUUUUUT.... och allt är tillbaks i den vanliga ordningen, äta jobba sova.
Jag har haft en riktigt skitbra och välbehövlig semester.
Jag och Ola har suttit ihop mestadels och gjort saker tillsammans, är så himla mysigt att bara vara. tillsammans! :)

Efter mitt sista inlägg var vi iväg till Torekov i nästan två veckor, vi hade tom lite tur med vädret så några dagar på beachen blev det och faktiskt ett dopp i havet! min första gång under alla gånger jag varit där, det säger ju lite om lyckan med vädret vi haft... det kanske det blir ändring på nu då?!
Massa kort är tagna därifrån, jag lånade annas systemkamera och lekte av mig lite. Känns inte längre som ett behov att ha en egen, så det var jättebra att hon övertalade mig att låna hennes ett tag! då kan jag få behålla mina typ 6000 kr som en ny kostar!
Ett jätteinlägg blir det om jag skulle lägga ut alla, så jag gör nog som några fler bloggare och tar några per inlägg kanske?!

men just idag blir det inga fler, måste nanna kudden snart!!

återkommer kanske under helgen!

 


RSS 2.0