Kalajs

Godkväll!
idag har vi firat sally min brally, god fika och bus med kusiner och kusinbarn!
to my boo part two

jo alltså det skulle ju vara med ett kort hade jag tänkt!


Det var alltså 1 år sen, jag minns det som igår, den täta sms-konversationen med Jörgen, mms:et på ett svarthårigt litet huvud på mammas bröst, sluta tidigare på jobbet för att dundra in till Norrköping och hålla i det lilla livet, med min egen lilla mage som stöd. Sally fick ligga på Tilda många gånger och mysa efter det.

Grattis mosters älsklingsgull, vad roligt vi har haft det här året! och roligare ska det bli!

och en uppmaning till Tiden: Chilla lite, relax, take it easy, tagga ner ett par hekto God damn it!

over and out!


to my boo

HURRA HURRA HURRA för Sally idag!!!


Oct. 16, 2013

goddag!
idag ska jag gästjobba på bergslagsblomster! ska bli jättekul att få lorta ner händerna med lite kottar och barr! (all helgona coming up)

har länge gått och undrat när jag ska få tid och ork att köpa en ny jacka... att gå i affärer är ingen hög prio just nu, och när det väl händer så står det annat på inköpslistan. MEN så damp det ner ett reklamblad från ellos i brevlådan igår, 50% rabatt på dyraste varan, fri frakt och 4 knivar + skärbrädor på köpet!
Hej internetshopping sa jag och klickade hem en dyr jackjävel med svåruttalat märke! wiiihoo vad jag ska ut och gå med barnvagn utan att bli dyngblöt av svett på hela ryggen, samt hacka grönsaker och dylikt med mina nya köksredskap! (eller ska ola få det i farsdags present? :)


igår var anna hos frissan, och jag blev tvåbarnsmorsa en kvart, det var ungefär den tiden jag stod ut, körde slut på hela repertoaren och satt lite halvsvettig med två ungar stirrandes på mig och undrade vad jag skulle underhålla dom med härnäst... då kom sallys farmor till undsättning och tog med sig henne på prommis för en lur. pjuuuh!


lampor är roliga grejer!

Tilda börjar bli lite farlig här hemma, tar sig fram, trots att hon inte kan krypa, och börjar vilja ställa sig upp mot saker. jag var på toa förut tex ( jag vet, dålig morsa som inte kan hålla sig hela dagen) och när jag kommer tillbaka sitter hon såhär!

inte kul om hon tar stöd mot en stol liksom...
hon kan nu också sätta sig upp själv, från mage/knä! ♡

nu ska jag koka lite fisk åt damen!
good bye!

Oct. 11, 2013

godkväll
tänkte att jag nämner inte den här frånvaron. blir så tjatigt. bloggar när jag bloggar, ok?!

hänt i veckan, vem vet? veckorna består ju bara av två dagar nu för tiden, måndag och fredag, men det är väl också ganska uttjatat.

Tar och bildar lite, så hjälper vi minnet på traven, och när vi talar om traven, så var vi och hälsade på farmor på hennes jobb i stallet nån dag nån vecka!
Tilda har flyttat in i sitt rum, och några pompoms har fått hänga och dingla ovanför hennes säng, hon sover gott mest hela natten så det blev en bra flytt!


Elvira och Anna-Carin har varit här och hälsat på.


Mycket hänga på öf blir det!min tumme har läkt ganska bra, har ingen känsel på toppen och resterande har tagit stryk av alla plåster så jag får smörja hela tiden! :(


anna och jag har höstpysslat! den här hänger bredvid dörren hemma. mycket roligt!


gumman står på knä och gungar nu, dags att krypa iväg snart?


Det var det! dags att laga fredagsmaten!

trevlig helg!RSS 2.0