Vårblogg

Hello igen!
Nu är bloggen vårfin, känns skönt!

Kom från träning förut och började med att redigera stilmall, och så vips så gick det två timmar... Den här veckan har jag varit duktig med träning och cyklat till jobbet en gång också! Vi får se hur mycket snö det ligger på backen imorgon så tar jag beslutet då om jag ska ta bilen eller ej.

Idag har vi gjort dekoration till modevisningen på hotell de geer som är ikväll, såhär såg några ut:

Fina va?
Fick inspiration av trädgårdsmässan!

Igår hade jag och Ola solskensmiddag i trädgården!
Vi grillade korv och åt med hamburgerbröd och drack öl till!
SABLARNS vad gott det smakade att sitta ute i solen och äta och dricka, värsta semesterkänslan! Vi satte oss bredvid grillen så höll vi värmen lite också ;)

Jag började på mitt nya projekt igår också, slipa och måla en jättefin gungstol som vi fått av Olas mormor. Mycket jobb befarar jag men det blir nog värt det när den är klar!
Kanske kan lämna in den på MJ:s måleri (Marie o Jörgens måleri) annars om det blir för jobbigt? :)

Nehe nu blev det dags att ta kväller!
Hoppas min faster drömmer sin sanndröm om mig inatt igen, att jag ska vinna en splitterny mörkgrön golf! Hon har drömt den drömmen 2 nätter i rad så nåt måste det ju betyda!! :)
Själv var jag ute och seglade i storm inatt, mellan isbrytare och konstiga båtar, sen när besättningen kom så doppade dom dom fina tofflorna i vattnet INNAN jag hade klippt dom, dåligt! dom som var så lurviga och allt.
haha skumt.
Godernatter!

Pieces

I'm ALIVE!
Konstigt att beroendet med att blogga går så upp och ned...
Nu kommer en liten update då om vad som hänt i mitt liv dom senaste veckorna

Våren kom till stan, VÄLKOMMEN!

Omplantering av kära pelargoner, skitsnyggt jag vet


Spa med sis

Superdupernajs!

Mormor 70 år! GRATTIS!
Träffade supersötastegosivosigaste Svea!

hahaha hur go får man lov att bli??

resturangbesök, västerbottenostsoppa, grillad oxfilé o pannacotta INTE FEL!


Sen har vi ju Nordiska trädgårdsmässan som var i helgen, skörden därifrån har jag inte tagit kort på än, men det kanske kommer! Några häftiga kryddor fick iaf hänga med hem, apelsintimjan, basilika, mynta "hot and spicy" m.m. Hoppas dom tar sig!

Nu ska jag vara en riktig sucker och kolla på Big Brother, fy! :)

Kul med en update va? Hoppas ni gör detsamma! Kraaaaaaaaaaam

Tönt

Hej bloggsen
Varför måste jag vara så töntig? Eller rädd, egentligen. Jag är liksom rädd i mitt eget hem, för ljud, för mörker, för källaren, för vinden, men bara när jag är ensam såklart.
I gamla hus låter det mest hela tiden, knäpper och har sig. Är diskmaskinen eller tvättmaskinen på kan det förekomma massa olika skumma ljud. Bara det att jag aldrig lär mig.
Och jag tittar inte ens på skräckfilmer! Beck, och han va heter han... Wallander är väl typ det mest skrämmande jag tittar på på tv.
Måste jag vara så jäkla harig då? Ta och gå en självförsvarskurs eller köp en pistol och ha under kudden då för tusan! SKÄRPNING COOKIE!

Förresten är tönt ett bra ord, kan man använda på nästa allt;
Töntigt av osten att gå å bli möglig,
Töntigt av företaget att gå i konkurs,
Har han köpt en ny bil? tönt
Vara duktig på att hålla städat hemma? töööönt
Vara rädd i sitt eget hus? töntarnas tönt.

Observera att Tönt låter jäkligt lustigt när man sagt eller tänkt det för många gånger, då vill man börja säga tölt eller töväder eller taknok eller tönch.

Tölta ska vi förresten kanske göra på lördag jag och min skröpliga syrra. Om det blir islandshästridning, annars kör vi väl galopp eller varför inte tippa lite harry boy och trava lite på trollmarkerna?
Anna tycker att det ska bli kul att åka iväg men jag ser det mera som en välgörenhetshelg, ett måste som jag liksom får lov att göra en gång om året; umgås med min syster ;)

blogginlägg blir ju roligare med bilder, jag ska se om jag kan hitta några i arkivet som jag inte lagt upp...

på maneza sommaren 2010

mammas fot och kalmars slott sommaren 2010

I'm holding the sun, thailand 2011

färggrann palm thai 2011

matching matching nagellack, tröja och blomma

Norrvikens trädgårdar, torekov 2009


Nu ska jag se om jag kan göra bloggen lite vårfräsch!
Ejå!

Lite om mycket

Aj aj aj aaaj aja aj, så har jag träningsvärk igen!!
Axlar den här gången, och dom använder man mycket kan jag lova! Att sätta upp håret är en plåga, att klia sig på ryggen är en plåga, att bära något tyngre än mobilen gör ont. Det fick jag för att jag varit så fruktansvärt lat och inte tränat på en månad. Jag har skyllt på halsont, nackspärr, tidsbrist... Duktig på att hitta ursäkter har jag varit om inte annat.
Men igår gick jag faktiskt upp innan jobbet och tränade, det är otroligt skönt och väldigt lite folk just vid den tiden.

Ikväll ska vi fira Olas pappa Greger på 51 årsdagen, Hurra hurra hurra för honom! Den här fina ska han få av mig

Det syns inte så bra på bilden men rosorna är typ bruna, asfräna!
Superhärligt att bli bortbjuden ikväll, jag hade ingen lust att laga mat idag igen.

Imorgon ska jag åka till Ramlövsresidenset i Ramstorp och kolla in bygget, det ska nog ha hänt en hel del! Så kul  att få träffa Della också, fick bara se henne från vagnen i tisdags, och när man tittar ner på ett barn i en vagn så är det så omstoppat att allt man ser är en stor napp som guppar upp och ned! :)

om man skulle ta sig en helkörare i badrummet? hår, hud och naglar? Lite spa sådär när jag är ensam hemma, Ola är på match idag, med sitt nya lag, Lotorp. Så långt ifrån spa i badrummet man kan komma! :)

Vi ses!
Arrividerci!

RSS 2.0