Kung kalle

Igår fyllde Victoria år, inget jag brukar kommentera eller bry mig särsilt mycket om, men när jag tittade på firandet på Öland igår så kunde jag inte sluta le/skratta åt vår söta kung!! Hahahaha han är ju för härlig, satt och fingrade på sin poncho och fick tillslut på sig den och såg ut som han satt i en sopsäck! :D
Jsg tycker om Kalle, han är personlig, inte så tillgjord eller stel!


Nog för att kungafamiljen har det bra, men andra kan ju välja om dom vill sitta ute i regnet eller inomhus på sin födelsedag.

Ja, nog med det.

Semestervädret har som vanligt varit skitdåligt. stormat, regnat och ruskat.
Jag vet inte om jag blir straffad över att jag inte unnar andra människor fint väder när jag själv måste jobba. Jag tror det, men det är ju så svårt att glädjas över andras brännor eller härliga soldagar när man själv måste vara inomhus. Jag blir rent av förbannad, men måste sluta upp med det för det här håller ju inte.

Nu ska jag laga mat, har lagt kött i marinad som ska wokas med färska grönsaker, de ni!
Har inte varit hungrig förrän nu för ostbågarna blev inte uppätna igår och gårdagens ostbågar är det bästa som finns!! sega och härliga!Tur vi tog en promenix förut.

Tjarå på er skrothögar!

SEMESTER

Ville bara säga det...
...SEMEEESTEEEERR!!!!!!
Vill egentligen säga det en gång till.....
SSSSEEEMMMEEEEEESSSSTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR!!
hihi. nöjd!

Första semesterdagen spenderades i Sörping med Mamma och Sestra.
Dit åker vi aldrig igen! haha skämtåsido, så visst är det en jättemysig stad, men när man har strosat, ätit lunch och glass så är det inte mycket mer att göra. Vi skulle kolla i mysiga butiker men som det visat sig är det mest dyra tantkläder i dom små butikerna. Bara blomsteraffären Akleja som visar upp en härlig miljö och kanske Hemtexkopian som ligger bredvid men där luktade det fis av någon underlig anledning??!

Men en härlig dag har vi ändå haft. Köade bara 30 minuter till smultronstället. Dom tyckte väl vi såg smala ut jämfört med våra kö-kamrater och klämde in oss vid ett påhittat bord med 3 påhittade stolar som stod mitt i häcken. Det rispade härligt på armar och ben!

Vi tog igen dålig shopping inne i Norrköping centrum! Jag hittade solisar, mina gamla gav jag bort till mamma och mina nya gick sönder... THE DRESS som jag kommer BO I  i sommar, FYNDADE en jeansjacka på JOY som jag aldrig varit inne i förut, och så hårfärg för att gömma det där råttfärgade som kommer fram i botten. CHOKLAD ska det vara, INTE RÅTT!

Imorgon packar vi kappsäcken för semesteräventyr!
yey!

pics
-stå och se fina ut vid den här fina väggen och clematisen... yeah right

much better!

min glass, god, men passade inte till kaffe. kände att jag blev lurad lite där.Lite andra bilder från sommaren
Vår egenhändigt snickrade och gjutna grill!


Gulligullungen Svea på krypmarch i Falleralla


Gulligulliga? mig på kråkholmen!


Lite suddig (zoomat kort) snuffprutt leker med kottar


Mormor på besök hos Salong Manas brynplock som är en portabel salong, finns just där du behöver den!


Jaha gott folk då är jag inte villig att sitta här och underhålla er mer. Min dyrbara semestertid går åt så fort.
Vi ses på badstranden! Jag är den bleka fan som smörjer in mig med sololja solskyddsfaktor -2!

Trassel

Hello alla semesterfirare! Min tur kommer när den här otroooligt sega veckan är över!! Då kommer sommaren, värme, SOL, bad, glass, färskpotatis, grillat, jordgubbar....  längtar till lite ledigt.  Det är jobbigt att ta hand om blomsteraffär.

Igår såg vi iaf filmen Trassel, den handlar om Rapunzel, ni vet den där prinssan som var fångad i ett torn och hade jättelångt hår!? Hästen gjorde hela filmen!! Se den om du kan!

Tänkte lägga in en bild eller youtube klipp på den men ser att jag måste till jobbet nu!

Ha en solig dag!

RSS 2.0