Sista semesterveckan

Fan vad fort det går att ha semester. Det har redan gått två veckor av mina tre lediga, sämsta semestervädret ever har jag haft och jobbat en vecka i sträck med att renovera sovrummet i huset. Funtar på att ta en extra vecka när jag jobbat två på bergslagsblomster, med förhoppningen att sommaren kommer tillbaka...
Men mycket har blivit gjort och på fredag är vi officiellt husägare!
idag ska jag och mams åka till stan, jag behöver en klänning till Lisas bröllop, men inte så mycket mer pga att min bästaste sestra kom förbi med fynd från hennes garderob igår, som jag fick roffa åt mig :)

Kanske skulle boka in det där Smultronställsbesöket med Elin och Staffan denna veckan?!?! Hoppas vi får åtminstonde en regnfri dag !

Nu ska jag iväg och måla garderobsdörrarna en tredje gång, innan schtaaan!

See ya

i tapetserartagen

Yo.
Dålig uppdatering här, kan meddela att jag gör mer än att sitter på golvet och tittar i kataloger nu, för det första går golvet knappt att sitta på för allt slipdamm, målarfärg, burkar, penslar, säckar, skräp m.m.
Vi har kommit så långt i bygget att vi har satt upp ungefär fyra våder tapet. Fy fan vilken tid det tar med underarbete, plus att vi igårkväll bestämde oss för att måla taket när vi "ändå höll på"... just det, då tog ju det en halv dag till...

jag är för trött för att lägga upp bilder, det får bli en före- och eftervisning när allt är klart istället!! då har ni något att se fram emot ;P

Det typiska i hela den här flytten och renoveringen är att mamma och pappa renoverar, anna renoverar, och greger o barbro renoverar, alltså är alla man kunde fått hjälp av upptagna med sitt, och alla verktyg man kunde fått låna används på annat håll! men vi klarar oss, inget snack om det, det bara så typiskt och underligt att det blev så :S

See you later alligator


tänkte mig typ blyerts...


Detta styr jag med, för ni förstår väl att det gula måste bort?
(vårt nya sovrum!! Yeeey!:)

Nye bilder från hälgen döh

Tjofjöjt!
Helgen i K-holm var verkligen lyckad! Tack alla för den!
Jag tog så jäkla mycket bilder, här kommer några:)

Team Matchen

vinnarlaget(blev tyvärr inte matchen)

kärlek

lite mer kärlek

ja, faktiskt ännu mer kärlek:)

:D Den självutnämda "uppträdargruppen" gjorde stor succé!

En mycket bra start på semestern!

thanx

Seemeesteeeerr...


1 h kvar....
sen...
SEMESTEEEEEEEEER!!


Hallå?

Jag tycker väl att när det är ca 18-25 pers som läser denna blogg dagligen, så kunde väl iaf någon kommentera min fina änglatrumpet som växt till sig så fint? Är det ingen mer än jag som bryr sig? Nu blir jag lite gråtig ;P

Bara för det så tänker jag inte skriva nåt idag. Hmmfp!

växtvärk

Kommer ni ihåg den här lilla?


Några månader senare:

dock inga blommor än, lite sur för det, men visst har den blivit maffig?

semesterväder?!

En kund sa idag att det skulle komma in värsta fina sommarvärmen från ryssland. Rysslandsvärme är ju bättre än ingen värme tycker jag. Ja tack, blås på åt rätt håll nu då så jag får mitt välförtjänta semesterväder!!

En annan rolig grej är att klockan är nästan 17, vilket betyder en timme till på jobbet, sen åka lämna bud. SEN ta kväll!
Vila får vi göra på risingerakan...

Goodnight sweetheart, well it's time to go...

Tjohej!

Vill tillägna detta inlägg för ett:

GRATTIS!!
Milla och Anders, till er nya familjemedlem! Jag har inte sett något kort på underverket än, men hon är säkert världens sötaste lilla Tuva!!
+1

puss

haha 2

Jaha Tack och Hejdå!
...sa kunden och lämnade dom betalda  blommorna på disken.. 
haha hon var lite disträ skulle jag tro!

nu har himlen öppnat sig igen, stackars er som har er första semestervecka!!

Later!


haha

Jag- Vi ses inte nästa vecka för då har jag semester!
snubbe från hollandsblombilen- Ska du wao hem o jo mei din Hos?
Jag- Ska jag vad?
snubbe från hollandsblombilen- Skau dou wau hem o joe mei din HOS?
Jag- Ke?
snubbe från hollandsblombilen (gestikulerar vilt)- Skauuu dooo waaauu hem o jooobe meei ditt HOS?
Jag- Ska jag vara hemma och jobba med mitt HUS!? Jaha! ja just precis! :D

Nu har ryktet spridit sig till Holland att jag ska köpa hus också. det kunde ju inte jag veta :P

Nu ska jag snitta blommorna. yes. äntligen något att sätta tänderna i. fast jag använder kniv. thihi
 
ciao

softishelg


Välkommen hit igen!
Tycker ni inte att stenarna som hälsar Välkommen i stugan är otroligt söta? :)
massa sånt kul ska jag ha i min trädgård!:)

Helgen har jag spenderat i stugan, precis vad jag behövde efter en hård vecka som boss på jobbet, lördagen hjälpte jag mamma och pappa att flytta lite, fick ju vara med som observatör, så dom inte gjorde några repor i lacken :) Det var en ganska skön känsla att flytta ut deras grejer, för det kändes ju inte tråkigt på något sätt, som det skulle gjort om huset sålts till någon annan utomstående!

Idag har jag legat och solat lite på förmiddagen, Zorro och jag var i skogen och plockade faktiskt blåbär! då kändes det riktigt som sommar, fast inte vet jag om Zorf var någon vidare bärplockare, han stog mest och psykade mig till att kasta pinnar åt honom som han kunde springa runt och söka efter;)
Nu ligger jag på sofflocket och väntar på att Färjan-Ola ska komma hem efter ett dygns fest. han är säkert skitpigg tror jag, kommer hoppa och skutta av överskottsenergi här hemma (h a h a)

BTW så blev blåbärspajen ingen höjdare, jag glömde visst att sockra smuldegen så den blev lite o-söt. eller va man säger. kändes som ett jävla waste of time att gå och plocka och stå och baka och så blir det inte speciellt gott. Jag är värdelös... snyft. nästa gång får mamma baka. punkt.

nu börjar nedräkningen till semestern, en vecka kvar, 5 dagar och 3 h på lördagen. SEN JÄVLAR! :)

Ah vi hörs heeej!


Pics


Premiärdoppet!


Premiären på O´learys uteservering!(det tog ju inte mer än 1 1/2 timme att få in maten)


smultronstället med girlsen på bilderna ovan! (inte riktigt haj på det här med centrering och div fix.. men ni hajar;)Nyhet?

En annan rolig grej är att vi ska köpa hus! haha som om någon missat det? det är underligt så snabbt saker och ting sprids! Jovisst förstår ni, det visade sig att drömhuset fanns precis framför näsan... vi flyttar in i mitt föräldrahem! :D
Jag är riktigt nöjd och nervös. Igår slog det mig. Vi ska bli husägare. Det är ju en stor grej. Men fy fan vad bra det kommer bli!

Idag har jag betalat räkningarna på morgonen, oopss... det har varit lite mycket nu...
Ska öppna butiken här alldeles strax, så det är bäst att rappa på lite nu.

Vi hörs!


RSS 2.0