Ferre

yo!

igår var det röj. på håret firade 20 år med baluns på hugos!

Det var the bikers Hanna, Frida och jag som rullade ner på byn efter en god middag hos Frida och skrek "jalla jalla cykelbralla" i kör.

Det blev en väldigt lyckad kväll med hårmode, sång, dans och dricka.
(varför kan inga bartendrar göra en mora nisse??)

Någon var eventuellt något ostadig på handen när korten skulle tas.... hrmmm.. man kanske kan få låna ett par bilder från fotografen på tidningen som kom och trängde in sig längst fram vid scenen (där vi stod)?? Hans kommentar: "jag måste stå här om ni vill ha några bilder i tidningen" My problem? Not so much.


Vid 01- snåret hade min arma kropp och värkande fötter fått nog av ungdomsgöra så jag och Frida vinkade farväl till Hanna i korsningen mot nyhem och fortsatte vår färd mot Södermalm med ett självklart stopp.... GRILLEN. De hade till vår stora glädje och förvåning ÖPPET!!!
Det var gott i maggen må jag säga!

Nu när jag tänker tillbaka på det så blir jag lite hungrig... får rota fram nåt!

trevlig lördagkväll på er!


ute

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!
Tilda är jätteduktig och går själv ute i tennisskor och gummistövlar! :) Visst, ibland får man hålla handen men hon har ju precis börjat gå ute.

Det är en stor förändring och förbättring för mig, då jag inte längre behöver släpa på unge, väska, eventuella kassar och få upp nycklarna i fickan och låsa upp dörren utan att tappa framförallt ungen! ;)

Igår var vi och lekte i sandlådan hos Sally för första gången, Tilda la sig ner två gånger i sanden och smakade, så det är gjort. Lär göras om, om jag känner det där barnet rätt! :)
det blåste lite på presenningen och det var väldigt intressant! :D


Nu är det sveriges mästerkock!
Ciao!

Hard work work

Hej alla fredagsmysare!

Ikväll somnade båda mina hjärtan samtidigt i soffan så nu är det bara jag och en skål med glass, inte fy skam det heller efter en lång dag på jobbet!

Men vad KUL det är att jobba!
Idag tex fick vi en order till en tjej som hade kommit in på design skola och buketten skulle ha något tyg i sig!?! Så jag gjorde väl några plagg och hängde i den tuffa buketten med gerbera! :D


Roligt va! :)

Men lika roligt som det är att jobba är det numera att vara hemma med min tjej! Jag saknar henne som tusan om dagarna men hon har det bra med pappsen.


I veckan har vi passat på att njuta av solen och värmen som jag hört varit på tillfälligt besök bara, hoppas de kommer tillbaks snart!
sally och tilda tycker att det var jätteroligt att få leka i trädgården!

Nu är det helg och vi får gosa igen!

Det blir kalas för hela slanten, Greger och mormor ska firas.

ha de!

djävulen

Har haft några dagar där allt varit ganska mycket skit.

Inga kläder sitter som dom ska, trosorna skaver, är för stora eller för små.
Jag är ful och fet. Håret är alltid flottigt, svettas. Jag hatar allt, stör mig på alla och är expert på syrliga kommentarer och riviga iakttagelser. Ingen jävel kommer och hjälper mig när jag vill, barnet kan aldrig leka själv. Huset aldrig städat och alla möbler behöver slängas på tippen. Vädret är värre än värst, och om solen skulle råka skina så är det rakt i ögonen när man kör bil med en vindruta där en flugjävel valt att dö.

Så kommer jag på det- PMS!
PMS är fan Djävulen.

Nu är jag mig själv igen,
förlåt alla som råkat i min väg. :)

RSS 2.0