Sovrum före-och efter

Före:
 
 
hur många jäkla lager tapet kan det finnas på en garderobsdörr?!?

Färdigt!
   

Här sover vi nu och drömmer söta drömmar. trots värme och ljusa mornar (har inte införskaffat någon rullgardin än)
Allt är ju inte helt klart än, det är lite snygga krukor, handtag till (dom vita!) garderobsdörrarna och lite matta typ, fix kvar.
Men vi hinner lite varje dag, det får ta den tid det tar!

Den här inflyttningspresenten fick vi av Olas mormor Gunnel, fin va?! den sitter i hallen, så det är det första vi ser när vi kommer ner för trappen på morgonen, inte så tokigt!


Nu ska vi ta kväller!
Tjohej!


välkommen hit min vän..

välkommen hit till himmelen, alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens tråkigaste paradis!
en riktigt kul låt av Lasse Winnerbäck, kom på den häromdagen, och blev så förstörd när jag inte kom på hur den gick!

Det måste vara riktigt tråkigt att läsa min blogg nu för tiden, men jag har inte haft någon ork att blogga. tänkte idag att jag skulle lägga upp lite bilder på sovrummet, så jag förde över alla bilder från kameran, och gick ner med datorn till vardagsrummet (just det, vi har ju några trappor nu;) och skulle sätta mig och blogga, när två saker hindrade mig
1. Älskarinnor gick på tv, någon som sett den serien? så spännande det slutade idag, Paul verkar ju inte alls vara död! ;P
2. Jag kom på att mitt dumhuvud inte hade tagit några kort på det färdiga sovrummet, alltså, för att kunna lägga upp före- och efterbilder, så skulle jag vara tvungen att gå upp och ta kort, ta med mig kabel och kamera och lägga in bilderna på datorn och sen börja. Min kropp pallade inte det.

just nu har vi ettan, tvåan, fyran och sexan att vraka och välja mellan på tv:n, vårt digitala abonnemang har inte blivit flyttat än, alltså denna tisdagskväll har jag att välja mellan andar och demoner, hajar, eller danska realityprogram. jag tror det blir en tidig kväll med kanske en spikmatta till sällskap ;)

Idag har jag haft världens inspiration på jobbet, skyltat om och haft mig hela dagen, jobbade ensam och tog kanske på mig lite för mycket jobb för jag hann inte allt jag skulle. kom ju kunder och störde mig hela tiden ;)

nu är batteriet på upphällningen. bäst att sluta!
Vi höööörs

RSS 2.0