Lazy

Det är bara kändisbloggare som orkar blogga nu för tia. De kanske blir inspirerade av vad vet jag, sponsorer, 1000-tals läsare, ett perfekt liv... ja nåt sånt.

Själv skulle jag bara lägga in alla bilder från 1-årskalaset på datorn och blogga därefter. När jag väl fick ändan ur så skulle Ola helt oförhappandes byta ut hårddisken på datorn. Påstod att den var seg. Fick sen syn på min "ordning" på alla bilder, och blev fast med det i ett antal kvällar. ha ha ha ha!

Jag kan erkänna att den promillen av mig som en gång var datahacker och duktig på det tekniska, har utbytts mot en trotsig struts som stoppar huvudet i marken när det lyser varningstrianglar och blinkar frenetiskt om skärmen. Det känns liksom inte längre som att jag orkar hänga med, och att det finns någon som gör det snabbare och bättre.

iallafall....
det här är min sista hel-lediga föräldralediga vecka! På måndag börjar jag igen, men kommer bara jobba mån, tors och fredagar. Ska bli, såhär innan, jättekul! Hur det känns sen återstår att se!

Vi får väl se när vi ses!
Ciao!

Tilda 1 år!

Idag har vår älskling firat sin första födelsedag! Det har varit en jättebra dag, tror jag hon tyckte också! :)

Imorse fick hon paket på sängen, det tyckte hon var toppen!


Sedan efter frukosten fick hon iklä sig min gamla klänning som födelsedagsstass!


Efter lunchen gick vi till öppna förskolan och lekte!


Sen soooov hon. Fick väcka henne kl 16.30 och ge henne middag, och SEN var det tårtdags!
Mormor, morfar, farmor, farfar och farbror kom och fikade med oss, och Tilda fick öppna presenter!Nu sover hon gott och drömmer förhoppningsvis söta drömmar om sin första födelsedag. ♡

Godnatt


Förkalas

Igår var det ett gäng goa polare här och firade lillskrutt som fyller år imorgon!
Jag bjöd på lunch och semla och Tilda fick massor av fina presenter!Tack allihopa för en jättekul dag säger vi! :) ♥Ett år och hon går!

Hej!
idag mår jag lite bättre! den där burken jag haft huvudet i den senaste veckan har börjat lyftas.

Idag är det en speciell dag på många sätt. För exakt ett år sedan skulle Tilda kommit till världen, och hela dagen (typ) stod jag och stirrade på den här i hallen. Undrade varför det inte kom nån unge...

En annan unge kom det dock, Sara och Mercans Freja fyller ju 1 idag, grattis! :)

Det som hände ett år senare var att hon idag, på eget bevåg, kom gående mot mig!!!!!!
Jag satt på sovrumsgolvet och sorterade strumpor, och Tilda stod i hallen utanför och skakade galler på grinden ner till trappan, och så helt plötsligt kommer hon, traskandes!!! min lilla tjej.... ♡♡♡♡♡♡
(det är väl ca 10 barnsteg för er som inte vet hur det ser ut)

Jag hoppas att jag aldrig glömmer den synen!

så blev det inte

Ja hallå alltså.
Nån massage blev det inte för yrhönan. Vaknade morgonen efter med halsontet from hell, och har sedan dess legat i någon sorts infuensaliknande skit som innehöll huvudvärk, förkylning, hosta och fruktansvärd värk i ryggen...
Otrooooooligt tråkigt och jobbigt, när Tilda dessutom var snorig och hängig- alltså inte världens mest nöjda barn.
Tur man har världens bästa mamma och svärmor som kan steppa in och ta hand om skruttan när sambon jobbar. Han är sedermera hemma och vabbar när vi insåg att jag inte skulle bli frisk på en dag som jag brukar kunna bli.

Tur också att det finns förströelse i form av serier! 9 avsnitt har jag plöjt och väntar nu på att tvn ska uppdatera nr 10 av den här serien:

the originals!
Jag undrade ju vart de hade tagit vägen från the vampire diaries , tills min lite mer upplysta syrra påpekade för mig att de hade fått en egen serie! Tack och lov! :)

Börjar bli smått stressad över en viss 1-årsdag som närmar sig som jag inte har någon kraft över att planera eller förbereda inför... bara in my mind och det blir ju inget kalas av det.
Måste försöka skjuta det åt sidan så jag kan bli frisk!

Nu finns nästa avsnitt att bänka sig framför! (ligger ju redan nerbäddad och redo) (för TV ALLTSÅ, snuskisar!)

Ja krya på mig då! Tack så mycket, tack!

yr höna

Hello.

Igår var vi bjudna på bröllopsdagsmiddag hos mina svärisar. Twentyseven years later liksom.
Det var en väldigt god kväll. Lillsnörpa visste inga gränser och ville vara vaken tills vi gick hem kl 21.30 typ. Galningen.
Idag har jag, mor och svärmor varit på loppis i lotorp och fyndat lite kläder till både vuxna och barn.
Efter jag kommit hem kände jag en bekant känsla av yrsel. bläääää. fick lägga mig i soffan och sängen.
Skickade ett telepatiskt meddelande till min granne som är massör, hon svarade inte på det, så jag fick höra av mig per telefono och fick en tid imorgon till knådning av undertecknads nacke, rygg, rumpa m.m.
Jag börjar förstå att det är däri problemet ligger när jag blir yrslig. Återstår bara att försöka ta hand om barnet imorgon fm med bästa förmåga tills mormor kommer och sedan efter massagen, tills fadern kommer hem, det kan vara lite mosigt i skallen då.

Har tagit tag i fotoalbumet och 10000 kort. När jag väl gör det inser jag att albumet håller på att ta slut. Vart köper man nytt när byns enda bokhandel slagit igen???


Dags att vila vidare!
hörs!

RSS 2.0