Blogga?

Hooohoooo???
is there anyone out there? can anyone hear me?

ja alltså bloggen får stå till sidan ibland. vet inte varför det blir så, men helt plötsligt finns ingen lust. och så händer det mycket annat nu, tex sol ibland, och då måste ju fejset vändas upp! :)

ett kvitto på att det är mycket i hjärnan nu är min kaotiska dröm jag hade imorse. Anna skulle gifta sig samtidigt som Tilda skulle döpas och jag kom på i sista minuten att jag hade en vit klänning (får man ju inte ha på bröllop) och den var alldeles för trång och ingen mat hade gjorts att bjuda på till festen.
Usch! Tack Tilda för att du väckte mig ur eländet! (inte ofta jag tackar henne för att bli väckt)

jag har även haft en härlig huvudvärk ett par dagar och mådde dåligt idag.
Hoppas på att kunna bota huvudvärken med ett besök hos grannen som är massör nästa vecka.
En födelsedagspresent från svärisarna :)

När jag ändå häver ur mig gnälligheter så kan jag berätta om min promenad tidigare idag...
Jag mådde inte så bra som sagt, tänkte att lite frisk luft skulle göra susen, och så hade jag hand om zorro och han såg ut att vilja gå ut. Saken var att i stressen och jäkten hade pappa glömt kopplet till hunn,
men det fanns ett rullkoppel på hotellet. jag hämtade en gammal väskrem med hängen och hängde om halsen på hunn, iom letandet efter lämplig habrovink hade Tilda hunnit bli vråltrött och gnällde friskt. Tilläggas ska att det duggregnade så regnkläder och keps fick jag kränga på mig.
zorro som är van vid att få sin vilja fram blev lite stött av min koppelhabrovink och hostade stup i kvarten av kopplet om halsen, och varje gång vi mötte nån hund (det var visst stora hundrastardagen) så fick jag sätta mig ner och hålla honom så han inte skulle krångla sig ur " halsbandet" eller skälla och väcka Tilda som hade somnat så sött i vagnen.
Jag med mitt tålamod från gudarna klarade promenaden med bravur, men när vi närmar oss hemmet går vi förbi en annan ettrig hunds hem, där den springer lös och vaktar hemmet mot fiender. Hunnarna hade en så livlig diskussion om något jag inte uppfattade så Tilda vaknade ur sin skönhetsömn! trevligt tänkte jag, (@$/^£¥₩<¥£[[{×÷!!!) och fick vagga vagnen ytterligare 10 min hemma på tomten så hon skulle somna om!
Som tur var svarade syster så jag fick vräka ur mig hela historien plus lite annat som kom med av bara farten!


en suddig hunn vill in och hoppa upp i den ljusbeiga fåtöljen!

nu ska jag SOVA!
godnatt

Kommentarer
Postat av: Frida

Hahahahahaha!!!!! 😂

2013-06-27 @ 12:53:14
Postat av: mama

Stackars min lilla hunn som är en sån börda för alla. Hahahahahaha Dumma farsans fel. Han ska straffas!

2013-06-27 @ 17:01:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0