Pizza

Det är fredagkväll och Ola och Karin ska göra egen pizza.
Medan Karin gör pizzasallad så tar Ola fram pizzakitet och blir först helt förvånad över hur degen smäller ut ur  förpackningen, sen tar han fram en långpanna och lägger ut degen på, Karn undrar om dom inte ska ha en plåt istället men eftersom Ola redan smutsat ner långpannan får det gå ändå.
Ola läser på förpackningen: "Rulla ut degen" och trycker därefter med stor kraft på degstackarn och försöker knåda ut den.
Karin utbrister: Nej men vad gör du, degen är ju redan ihoprullad det är bara att rulla ut den!
Va fan, det här är ju riktigt fusk säger Ola och försöker rädda det som räddas kan av den smarta ihoprullade degen, han fullkomligt sliter ur delar för att försöka lappa ihop mitten som bara består av ett hål, och skriker och gormar över den förbannade degjävlen och hur eländigt dåligt konstruerad den är.Han tar fram en kavel och inser att den ju inte får plats i långpannan och Karin säger stilla att det kanske var därför vi skulle ha haft en plåt istället.  Hon försöker hålla god min och skratta honom men när svordomarna fortsätter hagla säger hon, stopp, nu får du sluta upp! varpå Ola svarar att hon måste väl förstå att det inte är så lätt för honom att hålla humöret uppe när det går så dåligt.

haha nu ska vi iaf kolla på på spåret i svtplay. :D


Kommentarer
Postat av: mj

ni kunde ha sett det på tv:n började inte fören 20.30 ;)

2010-02-12 @ 22:12:25
URL: http://mj84.blogg.se/
Postat av: Karin

haha jaså?! jag trodde att det började kl 20. ja där ser man, nu var det iaf två veckors uppehåll. :) kram

2010-02-13 @ 11:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0