2008.03.26,tors

It's been a while...men idag kände jag för ett inlägg!

Vill börja med att tacka älskling för maten. Undrar dock varför han kokade ris till ett helt kompani men bara kyckling till tre matlådor... :P
den bilden är tagen i somras, blickandes ut över solnedgången i torekov...längtar!!
Det är väl snart dags att bestämma vilka semesterveckor man ska boka, någon som vet när sommaren tänker ha sina kokheta veckor det här året? För dom vill jag ha, förra året lyckades vi pricka in precis efter värmeböljan. suck, tänk att man aldrig kan vara säker på att få sol i Sverige.

Imorgon är det fredag igen, jag ska ta nästa tid hos tandläkaren 9.30. Sen är det bara att njuta av fredagen som alla andra alltid gör, dom som är lyckligt lediga på lördagar, och på lördag är det min tur igen!
hahahhahahahahaaaa!!
 ska fira ledigheten med lite utgång i norrköping, och även fira Mallan Peeenman som har fyllt lite mer än förra året ;) Det ser vi fram emot, eftersom jag fick kläder av bästa sestra i onsdags, och helt plötsligt hade jag en fin klänning, alldeles graatisshh! :D då är det bara att leta fram lite gottit ur barskåpet som står och inte blir använt!

Nu ska vi kolla på svtplay, packat och klart får det bli. Jag kollade på Mia och Klara förut och garvade ihjäl mig när Mia tyckte hon var mer som en dansk än en svensk och brast ut i danska ord och skrek. hahahaha så synd att det var sista avsnittet, Mia och Klara var en guldkant i en rostig tillvaro.

Tack och Gokväll!


2009.03.18,ons

*trallar*
Staay the niight... I'm still standing for hope and glory...såå vill guudarna....I'm mooving ooon...
vad matad man blir av alla melodifestivallåtar...undrar vad dom spelade på radion innan melodifestivalen egentligen, känns inte som det finns några andra låtar än dom nu.. förutom min bästa låt: Touch you - Basic element!! ladda hem!

Idag har jag varit hos tandläkaren, känner mig stolt, klarade alltså en lagning utan bedövning! Men jag kan inte påstå att det var skönt. Innan hela lagningsproceduren så fick jag sitta och vänta i 20 min på tandläkaren, vilket gjorde att hon inte hann undersökningen jag hade bokat in. Inte ens en ursäkt eller förklaring fick jag, utan jag fick bara snällt boka in en ny tid för undersökning, så dåligt!! grrrr..
den bjur jag på.

Förövrigt har jag hittat min mobilkabel! jag hade visst bättre ordning än jag trodde bland mina flyttkartonger! :D 


Nån som är sugen på en dörrkrans?

Dom finns på Bergslagsblomster :)

Tack och Godkväll!





2009.03.17, tis

Hello alla bloggers!
Då har ännu en mördarvecka börjat. Jobb, jobb och jobb. Med några små ljuspunkter i tillvaron, t.ex.

Mormor 68 år
Igår fyllde då alltså vår bästa mormor år, jag och bästa sestra stack till Falla och sjöng och gratulerade! I present fick hon ett smycke, tillverkat endast för henne, med stenar med betydelse. Leopardjaspis och herkimerdiamant för att nämna några. Herkimerdiamanten hittas bara under New York, vilket gör den till en ganska sällsynt och häftig diamant.
Vi åt oss riktigt mätta på mormors svampfyllda crepes och varma smörgåstårta.mmmmmm!

Simma med A-C
Idag ska jag till badhuset med Anna-Carin som är min vän från Edqvist, får se om jag får med henne på lite lek innan vi motionssimmar ;)

En ledig onsdagseftermiddag
Som jag inte har fyllt med en massa måsten än, får se vad jag ska hitta på!


Men som med alla bra saker finns det ju en minussida också...
Tandläkarn.........


Nu är det dags att ta tag i sitt jobb då, vi har målat om på Bergslagsblomster! kom in och kika!

Spotify

Härligt det där programmet, gratis musik, lättåtkomligt, underbart! :) Önskar kanske bara att jag hade en egen användare, ingen snäll själ som vill bjuda in mig?

Idag har varit en riktigt seg dag.
Jag var nere och rev i källaren på jobbet, (bland mina kartonger) och försökte hitta min kabel till mobilen, men den verkade vilja vara svårfunnen ;( det var nämligen så att min mobil började krångla för någon dag sedan, fick rycket och varnade om att alla filer på minneskortet skulle raderas, vilket gjorde mig lite smått hysterisk, tänk, om alla bilder man tagit, och fått, helt plötsligt skulle vara borta bara för att mobilen fått psykbryt? Nej tack säger jag. Så det blir en sväng upp till vinden och röja runt där också, jag har inte någon bra ordning på mina grejer sen jag flyttade...

Var förbi Bergslagshallen när jag slutat, fastnade vid äggen. Jag har alltid problem att välja ägg. Tänker absolut inte köpa något fabrikat där hönstackarna sitter och trängs i små burar, men det står inte alltid så tydligt hur hönornas förhållande ser ut... varför kan det inte bara helt enkelt stå:
"Ägg från kackelhönan Agda som suttit och snackat med sina väninnor medan hon värpt på sina stora fina ägg, efter att hon var ute och skuttade i hönsgården och flirtade vilt med tuppen som gav henne en komplimang om hennes fina stjärtfjädrar"
DOM äggen skulle jag köpa! :D

Tack och Godkväll!


LillLördag

Tjoho! Ja då var det onsdag igen, den här veckan springer verkligen fram, precis som alla andra.
Kläckte kommentaren "stackars mamma och pappa, snart ska dom hem" förut. Men jag vet ju att tiden inte alls går lika fort i Thailand, som tur är!

Det blev en tidig morgon för mig idag, klockan ringde 05.00 frukost på Hotellet-Gäsp.
Det har varit en bra dag, det är så sant som Anna säger, att det är så lugnt när mamma inte är hemma och stressar till allting :) Vi hann till "bergslagssol" och fick tillbaka lite färg efter jobbet. Stack en sväng till Falla och pussade på Zorro också, han blev så glad när vi kom! :D

Nu blir det nog lite lyssning på Stieg Larssons "män som hatar kvinnor" innan det är dags för att blunda. Den är än så länge jäkligt bra, ett hett tips för er som gillar ljudböcker!

Tack och Godnatt

Första inlägget!

Hej hej!
Så, nu kan ni även läsa min blogg, om det är någon som är intresserad ;) Tackar min bästa syster som tog av sin dyrbara tid att trixa ihop en fin sida till mig (nämner inget om att den första inte dög:)
Ikväll vetetusan om jag orkar skriva nåt mycket, kom precis hem från hotellet och stinker pyttipanna m.m.
Hatar matos. När jag stod i köket så diktade jag ihop en text som jag skulle skriva på min nya blogg, här kommer den!:)

instinktivt visste jag det redan när jag såg burken, jag visste att något skulle gå fel den här kvällen, kände det på mig. Det spelade ingen roll att jag tog ett djupt andetag när jag skruvade av locket, den vackra rosa vätskan skvätte ändå ut. Jag hade fått rödbetssaft på min vita tröja.

nååå... vad säger ni? blir det en författare av mig en vacker dag? :P
Tack och Godnatt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0