bakis, skogen och tvätt

det är ungefär vad jag styr med idag. Fast vidare bakis är jag egentligen inte, och det är ju jävligt skönt som omväxling! brukar ju ligga utslagen halva söndagen annars, men idag var jag uppe vid tio-snåret och hade bara lite skallebank. Ola stack iväg på match klockan ett, då drog jag och sestra mi till blekstugan och gick i skogen med zorro, som är världens stoltaste hund när han fått tag på en riktigt stor pinne! ♥

nu står strykbrädan inne i syrummet och väntar på att få lite behandling. men jag tar in datorn och sätter på lite poppig musik så är det riktigt behagligt att göra dom annars tråkiga måstena.
min nya favorit är beyonces "sweet dream", skulle vilja ha den som ringsignal, jag har ju fortfarande lady gagas "eh eh" kanske börjar bli liiiite mossig och uttjatad.

men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?


fest.. taggad?

Jes. det är väl bara att tagga till nu, inflyttningsfest hos anna ikväll, sen dubbel på hotellet.
någon överraskning att det inte finns några partykläder i min garderob?!? inte ens några häftiga stora tröjor som man skulle kunna piffa upp och så blev det party bara för det. jag har fan ingenting. och allra minst har jag tid att köpa kläder. it sucks!
får bli samma som förra gången, med andra accesoarer, såååå kul.

ses på dansgolvet!


free dinner

hej hej hallååå..
tititimbacktu!

nyss hemkommen från svärföräldrarna som bjöd på middag, mums. jäkligt lyxigt now a days att sätta sig vid dukat bord och bara gå därifrån för att få kaffet serverat framör brasan. jag borde umgås mer med babbsan och gregga!
kom hem och drog på en ansiktsmask som sitter på nu. jag väljer att inte lägga upp något kort på händelsen.


här kommer iaf ett kort från dopet för några helger sen, man kan riktigt se hur bekväm jag är med bäbisar... hrhmhrmmm..



imorgon väntas massage efter jobbet, hos grannfrun. bara krypa hem och lägga sig i soffan och slöa efter det, så välbehövligt! hon är billig också, 250:- för en timme, det är första gången jag går hos henne, jag återkommer om det är värt att testa igen!

nu är det snart läggdags, ska upp och köra till chörka imörabitti och lägga dekoration på chästa. innan jobbet. sen jobba hela dagen. kan inte chefen komma hem snart? hon har ju varit borta i två dagar, det räcker väl? hon har väl fått lite färg på näsan där i teneriffa. det räcker. ja. nu får hon faktiskt komma hem!

gonatt sa en skatt i en katt i en hatt som hade fått fnatt

mjääääh.



Orka.
trött
trött
trött



nu är det höst

hej o hopp, så blev det höst för min del, fick faktiskt ta på mig strumpor idag! :(
kände inte suget att cykla barfota i tygskor i 7 plus imorse. nej. det fick bli stövlar, mössa, vantar och höstjackan. btw så måste jag ha en ny sån, ja mössa, och vantar, och höstajcka och stövlar... hmm.. 
 
WOAH! igår kom jag på den bästa uppfinningen ever! (om det inte redan är någon som kommit på det...)
jag menade; är man inte bara så jäävla trött på att aldrig hitta bland sina leggings och strumpbyxor? fram tills nu har dom legat i en låda ihopskrynklade och trasslat... men NU!
Upphängda i såna gardinkrokar!! det krävs väl kanske att man har en ganska stor garderob... jag har 4 st. själv. förut delade vi på 1. heaven, I'm in heaven.

föressten så är jag ledig imorgon, tror inte att det har hänt sen jag började jobba att jag är ledig på en fredag. hääärligt, och allt pga ett missförstånd, det var nämligen så att vi satt på jobbet i måndags, efter lunchen, vid kl 14, och kollade på nästa månads schema, som jag fick syn på att jag skulle vara ledig måndagen den 14:e, jaha tänkte jag och utbrast; JAG ÄR LEDIG IDAG!! hahahaha så jag föreslog att jag skulle vara ledig fredag ist, eftersom jag är ledig lördag också, tjohooo vilken lyx!

nu är det dags att ta tag i någon sorts matlagning...
baj baj

loppisrunda

Dessa fynd hittade jag på min,mammas o annas loppisrunda idag:

fint skrin som jag ska ha som syskrin! ( jag har dock ingen symaskin än, väntar tills det blir jul:) en finfin mjölkkanna, som jag ska plantera något fint i! och tillsist härliga gamla smidda krokar!

trädgården


tyvärr blommar det väl inte mycket längre till, skitkallt som det är om nätterna!
hösten är här, och imorgon är det redan torsdag, och jag är visst ledig på fredag och lördag!! :) goood!

rabarberblad



dessa härliga rabarberblad i cement ligger i min trädgård, det är faktiskt jag som har gjort dom! :)
dom ska funka som fågelbad och i det lilla tänkte jag lägga fågelfrö, så dom har sig ett eget litet spa i min trädgård nästa sommar!!




trädgårdseftermiddag!

tjohej!
nu sitter jag här, lämnad ensam pga någon jäkla siemens-grillfest med gourmetmat... skulle det vara bättre än en trädgårdseftermiddag med sin sambo och nyinköpta hus? ja, tydligen var det det!! :)
Jag har iaf varit skitduktig idag, rensat och klippt och rensat lite till! det var riktigt roligt och bra väder för lite pyssel också, lite soligt och lite blåsigt..
Jag får fota lite från trädgården imorgon, så ni får se! Idag hann jag inte det för jag stack till mamma i bleken och fick smalmat, jag blev knappt mätt och började fantisera om en svampmacka till kvällen ;)

det blev dåligt med uppdatering i söndags, jag var typ död fram till kl 20 på kvällen, och då ringer det på dörren och vem hör jag? Marro! :D hon var hos sina föräldrar och hälsade på och bestämde sig för att gå in till "grannungen" ett tag! :) det var så himla kul att träffas igen, det var evigheter sen sist! så då hade jag ju inte tid att blogga, men här kommer en bild som beskriver kvällen rätt väl, och så kan ni kolla in på dom andra sötnosarnas bloggar för fler roliga pics!

hohohihihahahihehehi

nu i helgen vankas det lite lugnare festligheter i form av dop, malin och jimmys son Didrik ska få lite vatten på skallen av en person vid namn präst.
Jag döptes faktiskt hemma. alltså i mitt nuvarande hus. det är nog lite ovanligt.eller?
om jag hade varit född år 2000 och satt och bloggade år 2024 så kunde jag nog lagt upp en digital bild på mig själv från mitt dop; såhär söt var jag, typ. det är väl typiskt att man är så gammal!

nu är det slutfilosoferat.
vi hörs.hej

muuh

uuähh.. sliten idag. skitkul kväll igår!
kommer väl fortsättning under vällen, nu ska jag äta frukost, klockan är 11:13 pip

fortsättning..

nästa roliga objekt i tiden är kråkholmen, blev bjuden i egenskap av anställd på alléhotellet!
Carina Pherencranz kläckte nyheten om att hon var Dolphins nyförvärv :D *asgarv*


Dagen efter var det dagen D
Lisa och Jimmys bröllop!
en underbart fin vigsel och ett vackert bröllpspar, (skitfin bukett;) gjorde hela dagen fantastisk även för oss åskådare!

FINAST!

Nu behöver jag fixa och trixa lite inför imorgon och lite krubb till ikväll!
Vi hörs!

long gone

jag förstår att vissa har tappat intresset för den här bloggen nu, men förtrösta icke! I'm back! Här kommer senaste tiden i bilder!!

Semestervecka i Torekov!
Nimis; en otroligt flitig manvid namn Lars Vilks har byggt detta konstverk på stranden av drivved och en stor mängd spik, inget bygglov hade han och därför är det inte helt lätt att hitta till platsen, kommunen vill ju nämligen inte locka dit folk iom att det kan vara rent livsfarligt att klättra och gå i! jag saknade ord!! är ni i krokarna av Kullaberg så åk dit!


nu funkade det inte att lägga upp fler bilder tydligen, skitinternet.

det får väl räcka för idag då. jag vill ju inte trötta ut er. :)

ciao!


RSS 2.0