Frostfritt, tack!


Jepp, nu håller vi tummarna för frostfria nätter så min änglatrumpet växer och blir finast i stan!! :)

Förövrigt var jag ca en meter ifrån att bil nerskiten av en fågel idag, är det tur om man lyckas undvika fågelskit eller är det tur om man råkar bli träffad? jag måste veta om jag ska gå och köpa en trisslott idag...

Häj häj hämskt mäcket häj!

Tjohej!

Det fick bli ett litet inlägg tillslut, kan ju inte ha Ola på stor bild hur länge som helst. :)

Har det blivit sommar sen sist? Jag blir ju chockad, måste ju måla tånaglarna om det snart ska bli barfotaväder, men som säkert många skulle tycka; det spelar ingen roll hur mycket färg jag kletar ner på dom där tårna, dom ser för jävliga ut ändå. Synd på min framtida fotmodellkarriär...

Igår var det sunday bloody sunday, jag spenderade lite tid på balkongen, med två katter ogenerad gloendes på mig från grannens balkong, bästa var när jag tog ut stora palmen för omplantering, hahhaaa vad dom stirrade på mina förehavanden!!
Det var inte bara katterna som fick syn på mig heller, det kom en liten brud gåendes förbi och liksom hånflinade åt mig, why? undrade jag, var det pga;
min frisyr, tofs mitt på huvet och spretig lugg?
min outfit, aladdinbyxor, hängigt linne och sliten tröja utan knappar?
mitt vattnade av blommorna, som jag ställt upp på balkonräcket, så jag slapp bli jordig och kladdig om fötterna, det var ju inte så att jag menade att ha blommorna på räcket i små krukor liksom...
och vad gör jag? Ler lite fånigt tillbaka, när jag egentligen skulle blängt tillbaka på henne och frågat:
Vafan flinar du åt då?

nu blev jag trötter. godnatt!

Grattis älskling!

Hipp Hipp Hurra på Olas födelsedag!
puss


The great outdoors

Dagens härliga bilder!
Zorro i närbild




Söta saker i stugan




Imorgon när Ernst öppnar mailboxen kommer det finnas ett mail från mig där :D
Thihiii tänk om han kommer till Finspång i sommar?

Tack och Godkväll!

Feberfri!

Tjohoo! Vad härligt det är att vara mäninska igen! Idag är det bara lite host kvar.

Såå, vad gör jag idag? tvättar, Ola slängde in första maskinen innan han gick till jobbet, han börjar kl 7.00
Det märkliga var att när min klocka ringde 8.00, så fick jag för mig att han precis hade smällt igen dörren, så då tänkte jag att tvätten ju inte alls var klar än, så jag ställde om klockan till 8.30, så fick jag sova lite till ;)
Underligt vad man kan få för sig bara för att sova är så gudomligt skönt! :)

Idag ska jag nog ta mig ut till Bleken också och fotografera också, har nämligen fått för mig att Ernst ska komma och sommartorpa där i sommar! :P

Behöver städa också... listan kan göras lång över måstena idag, kan inte sitta här och dega längre!

So long!  


Fin blogg!

Dag 2 hemma i soffhörnet. Börjar se ljuset i tunnelns slut, även om det känns som jag har en bit kvar till tillfrisknandet.
Vaknade imorse och trodde att jag var frisk, kände ingen feber, skönt tänkte jag, och steg upp. Sen började det dunka i kroppen och knoppen och skit tänkte jag, jag var inte frisk än.

Men som lite piggare idag har jag orkat be sestra att ordna om lite i min blogg, visst blev det fejnt? skönt att ha en egen webbdesigner :)
Visste ni föressten att Anna har varit med i Svenska skidlandslaget och prydit muggarna på McDonald's en tid? Kolla bara här:
Helt otroligt vad hon hinner med systern! :D

I sjukstugan :(

Jag vill ju helst inte svära för mycket när jag skriver, men när jag blir sjuk, då tycker jag att undantag kan få göras.
Helvetes jävla fanskap!
Var väl rätt så lindrigt ändå, behövde bara få ur mig, hur tråkigt det är att ligga hemma i feber. Hostan har ju pågått i några dagar, men lustigt nog kan jag inte få för mig att ta det lugnt förrän jag ligger riktigt golvad, och då är det ju liksom dags.
Skönt för mig idag att det är mulet ute, så slapp jag ha restless legs över det också ;)

Fick en uppenbarelse när jag låg och yrade i sängen i morse, över en bordsdekoration som borde bli både enkel och snygg, måste skriva upp innan jag glömmer bort den!
lägger väl upp en bild om jag någonsin gör den, idag kommer det iaf inte att hända.

Igår hade Ola namnsdag! detta fick han av mig:
 tyckte jag var en fin namnsdagspresent. :)
På torsdag fyller han år, då blir det mer paket! :)

Nu kom mamma och Zorro och hälsade på mig och tyckte lite synd om mig, det kändes bra ;)

Jag har lust att kolla på film, får rota fram nåt!
Took care


Sverige

Host host. Skit också, nu har jag gått och blitt sjuk. Bara för att jag häromdagen tänkte, "det var längesen jag var sjuk".
Jag rekommenderar att ni aldrig tänker den tanken, det resulterar bara i rinnande näsor, ömma leder och riv i halsen.

I och med min hosta fick jag idag istället för chefen åka till Skedevi kyrka och lämna blommor, och vilken härlig natur det var på vägen dit! I ena kanten låg ett välvårdat torp med en härlig gärsgård, på andra sidan låg ett par kossor och jäste i solen, runt kröken fanns en glänsande sjö och knopparna på träden är i full gång med att slå ut! Jag kom fram till den slutsatsen att Sverige är vackert.


Tycker nog att jag fick utlopp för min vårinspiration i dom här snittarrangemangen! :) I love my job!


Ikväll blir det tacos, vet inte för vilken gång i ordningen, men det är fortfarande så jäkla gott, och jag hoppas att jag inte kommer tröttna på det än! ska upp och jobba imorgon, jag vet att jag sa att jag älskade mitt jobb, men jag älskar då fan inte arbetstiderna! blä.

en annan sak... fågelkvitter är ju så himla härligt och fint och vårigt och allting va, men måste dom börja så tidigt om mornarna så man inte kan sova? det går ju inte heller att bara slå dövörat till när man vaknat av det.
And that's all I have to say about that.

Ha en älgig hälg! puss


Nedrans...

Två saker stör mig just nu; @!!X%%@

1. Att jag hostar.
2. Att det är reklam samtidigt  alla tv-kanaler samt radiokanaler.

Två saker glädjer mig just nu;

1. Älskling lagade mat till mig.
2. Solen skiner

Take care now, bye bye then



Tidig morgon

Trudelutt trudeli pampapam param sa alarmet kl 05.22 idag.
Ja, för det låter inte piiiiip, utan spelar någon melodi som jag inte kommer på just nu men som ger en vag känsla av obehag att lyssna på. Jag hatar att gå upp på morgonen, t.om. när jag får sova hur länge jag vill, så vill jag ändå sova liiite lite till.
Idag var det iaf min tur att göra frukost på hotellet, och det är ju såhär lagom mycket att göra när ingen har gått upp och slabbat ner en massa disk än, så därför, Anna, tycker jag att det är helt lugnt att jag bloggar lite mellan godmorgon-hälsningarna :P

Idag ska vi nog brassa in till schtaaan efter jobbet, mamma ville köpa en ny träningsoverall på Stadium, (va hon nu ska ha den till, hon har ju inte ens gjort sig förtjänt av det träningskort som Anna köpte till henne på Medley;) men det kanske går bättre med en ny, snygg träningsdräkt som hon kan flasha med. hahaha.
Me, on the other hand, måste hitta något till en viss gammelgubbe som fyller 28 år snart...och det är inte det lättaste att köpa något till en som redan har allt. men jag har några små idéer på lager om det skulle krisa:)
Sen gör det väl inget om jag skulle hitta något litet till migsjälv?

Häpp, nu kommer väl Mammsen och Zorrsen, alias, skruttan, snurran, snuttan, gullan, ruffituffi m.m. (det är en hane, jag lovar) snart, då ska jag nog ta och runda av här!
Ha en härlig lill-lördag!



Försenad Glad Påsk!

Jo, men så är det när man jobbar över storhelger, då hinner man inte önska glad påsk, eller god jul, eller vad det kan vara, i tid. Så ni fick en slightly delayed happy easter av mig! :)
Jag ska nog försöka skriva oftare och lite mindre, så känns det kanske inte så motigt att kleta ner några rader, dumt att ha en blogg när man inte skriver.
Det har iaf varit skönt att vara lite ledig i vårsolen, i fredags o lördags jobbade jag till kl 14, så jag hann njuta lite av vädret, men söndag kan jag inte säga att jag var duktig direkt, jag mådde som jag förtjänade efter lördagens bravader på hotellet. ;)
Tog mig dock in till mina brudar i schtaaan, Mallan, Jani och Edlin, vi kollade på vår påskfilm vi gjorde i 3:an, jävlar vad vi skrattade, vi har inte sett den sen vi gjorde den, förutom Jenny och hennes pappa som tycker att den filmen är det bästa som finns, han kollar på den när han haft en dålig dag och så blir han på bra humör säger hon:) hahahaa.

lite bilder från förfesten hos j.kirs

Tack alla goingar för en trevlig kväll! och j.kirs får nog ta och fixa högtalarna till nästa gång va?! ;)

Jepp, dags att göra kvällsmat! Bye bye

2009.04.01 APRIL APRIL!

DIn dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! Jag har varken blivit lurad eller lurats idag, trist. men jag kom liksom inte på något bra, förutom den där med älgen då, men den är det ingen som går på längre ;)

I veckan har vi hälsat våren välkommen tillbaka, med ett antal promenader i solskenet, och fikat utomhus!
Idag fixade jag till balkongen lite;       klippte bort lite gammalt och planterade lite nytt, vad söta penséerna är! Tror jag såg lite liv i primulorna också, men det återstår att se...
En annan skitrolig sak med våren är att grannen också tyckte det var dags att inviga den med lite vår-dödsmetal och vråla med i ett vår-dödsvrål som ekade ut över Vibjörnsparken... idyll...

å andra sidan... man ska väl inte ta det här med vårvädret på så stort allvar, det är ju faktiskt april, och finns det inte något som kallas aprilväder?
Det var kanske det min lurning bestod i idag, att tro på vårens ankomst? Moaahahahahaa skrattar den: APRIL APRIL!!!

Avslutar med lite pics från kuliga helgen, där vi firade Mallan P och earth hour! :D
  
Den här bilden:Earth Hour:)    

RSS 2.0