Komplott

Nehej.. ska jag sitta här framför datorn ikväll igen och låta timmarna gå eller göra något nyttigt av kvällen, tex måla en stol eller två?

Btw har jag gått över 15000 steg idag.helt sjukt vilket aktivt jobb jag har. egentligen inte så lustigt med tanke på att jag idag glömt hälften av sakerna jag tänkt göra och fått springa runt som en toka och göra om göra rätt.
Bara bra för motionen att vara lite disträ i huvvet! :)


för ett tag sen
Anna tog alla bra bilder på vår spa-helg, men jag lyckades med ett par:

Sestra provhoppar sängen och vi redo för behandlingar och avkoppling!
Starby hotel är verkligen något vi rekommenderar, inte så kul läge, men otroligt fin spa-avdelning och god mat!

Akta er för dymeln imorgon hörreni, han smyger runt i skogen och stjäl från människoborna!!
herregud tjejer, var det ett år sedan vi såg på påskfilmen?? helt sjukt vad tiden går fooooort!

Ciao!

TIK TOK

Da helg.
Så fort gick den. Schwuiiizch sa det och så var det söndag kl 20.37 pip.
Inatt ställde vi fram klockan också så det blev en hel timma som gick bort från idag.

En liten resumé av min helg då
Fredag
Plankstek och let's dance final med min gosnos.

Lördag
Upp med tuppen (inte riktigt) och åka in till stadium arena och strosa runt på massa mässor. Stället var fullt med celebreties bla Simon&Tomas och Sibel. Eller ja, det var ju dom. Ola missade vi. skit.
Köpte mig en stegräknare och fick en liten minifärganalys. Ska gå 10 000 steg varje dag och bära klara jordnära färger såsom orange, gul, grön, brun, beige och off-white.
Hem och slipa på matsalsmöblerna:

Göra sig i ordning för girlsnight hemma hos Jennie.
Äta asagod mat och sjunga och dansa och skratta med superhärliga girlsen:)


Söndag
Uppe klockan 10.15 som blev 11.15 och hade skallebank.
Tog mig en onyttig frukost i form av rostat bröd med jordgubbsmarmelad och risifrutti (jamjam) medan älskling åt ägg och bacon (ännu onyttigare?) Tog sedan ett rejält nackgrepp på migsjälv och släpade mig in i matrummet och började måla mina slipade möbler, var faktiskt kul! hann med alla men dom behöver målas ännu en gång och det vetespörs när det ska hända men troligtvis någon kväll efter jobbet.

Sen gick jag ner till grannen och snodde lite snygga grenar och gjorde fint på trappen, slet bort grangirlangen från trappräcket och fixade lite vår istället. imorgon blir det att ta hem en liten påsklilja också och kanske några penséer!
tomtarna får bo kvar där i, dom ser ju mer ut som trädgårdstomtar än jultomtar tycker jag!


Yes, det var min helg det. Nästa blir det partaj, påskafton.
Asskick!

orättvisor

Det finns en sak som jag stör mig jävligt mycket på. Eller det är egentligen två saker, men vi kan ta den här för den är mest aktuell för tillfället.
Varför måste kvinnor betala för bindor och tamponger??
Det är bara ett sjukt tecken på att vi fortfarande är så underminerade och förtryckta i denna jävla världen. I detta jävla Helylle-Sverige.
Hade män haft mens, då skulle det vara en självklarhet att vara ledig från jobbet en vecka i månaden.
Det skulle ha forskats och bidragits en jävla massa pengar för att få män att lida så lite som möjligt av sin mens.
Och jag antar att om jag hade åkt upp till regeringen och stövlat in på reinfeldts kontor och sagt åt honom att hej du din man som hatar kvinnor, kan inte du som är folkets utvalda ta och införskaffa fritt skydd vid mens för kvinnor?
Då skulle han svara: Neheedu flicka lilla det finns inga sådana medel i stadskassan att ta till, och vad skulle väl inte det blablabalablablaaa...
Så skulle jag få åka hem med svansen mellan benen för att jag inte hade råd att köpa bindor.

Någon som protesterar mot min åsikt? Någon som har en förklaring till varför det är som det är?

Den andra grejen som irriterar mig otroligt mycket är att människor med synfel får betala oerhörda summor under en livstid för glasögon och linser. En kostnad som människor utan synfel helt är utan. Det är ju tamefan ett handikapp som man inte kan välja att leva utan.
Jag kan inte bara säga- Äh jag skiter i att ta på mig glasögonen idag och tar bilen till jobbet ändå. Det är ju tom olagligt. det står på mitt körkort att jag inte får köra bil utan glasögon el linser.

Och tänka sig att jag lider av båda dom här orättvisorna?

Så. då har jag fått skriva (gnälla) av mig för idag.

Strutar



Visst var väl dom här småttingarna jag gjorde idag supergulliga?


Yesterday

All my troubles seemed so far away, now it looks as though they're here to stay...

Siemensfest
Börjar med en lååång kö till bussarna, två bussar fylldes snabbt, även dom andra två som kom straxt efter. Kvar var vi ca 50 pers. Väntade. väntade. väntade. väääänntaaadeee.. I en och en halv timme stod vi och frös på trottoaren! När vi började misströsta rejält tog vi in på närmsta hotell och värmde oss i ca en halvtimme innan bussjäveln äntligen kom. Ingen bra start på den sk "Stjärnkvällen"!



Väl framme på Stadium Arena
Sjuuukt mycket folk och fullsatta bord (vi var ju sist dit) Vi fick iaf tag på fyra platser, efter att ha hälsat på ungefär alla man känner... nja kanske inte riktigt men typ. Fick sitta mitt emot ett härligt par som hette nåt jag inte kommer ihåg men killen var otroligt lik Milow! (Jag vill inte gärna hänga ut främlingar här, så tror ni mig inte så får ni komma hem till mig och titta på kortet:)
Komikern Jan Bylund var kvällens värd och var skitrolig, pratade om olikhehet mellan män och kvinnor och det är ju alltid roligt samtalsämne.
-Ni kvinnor har ju någons slags defekt, som kallas minne... Ni kan ta upp en klänning och fråga "hade jag på mig den här förra nyår?" -Jag menar, jag kommer inte ens ihåg vart jag var förra nyår!!


Några av Artisterna som var där var; Alcazar, Marcoolio, Charlotte Pirelli, Bröderna Herreys och det stora finalframträdandet gjordes av Carola. Hon är ingen personlig favorit men ändå skitkul och bra att se på scenen, vilken röst!

Efter alla framträdanden och maten så rensades bord och stolar och ett dansgolv växte fram, på scenen stod Barbados för underhållningen under resten av kvällen. Stället var ju så enormt och folk i mängder, det gjorde ju att jag snabbt tappade bort alla och sprang på diverse folk hela tiden. Hade varit kul att hänga mer med Sanna D som också var där, men henne träffade jag först när jag hade hunnit fått smärtsam värk i fötterna och ögonen började säcka ihop, så jag och Oledole bestämde oss för att åka med bussen hem kl 01.

Over all var det en kul lyckad kväll med många överraskningar som jag gärna är med på fler gånger!!


Viewers

Bloggar på kafferasten på jobbet. Ser ingen anledning att sitta själv och glo in i väggen i fikarummet bara för att dricka kaffe. Bättre här!

Jag har en underlig känsla idag.. känner mig liksom uttittad här på jobbet....


vet inte vad det kan bero på.... ? :D


Solig helg

Helojs!

Någon annan än jag som njuter av solen? mmmm! tyvärr lite för kallt för att sitta ute. men jag tog några minuter på trappen förut:


Igår var jag helt duktig och bakade! Fiffirutor(mocca-eller chokladrutor) och eget bröd i mina nya formar från Lagerhaus.


det här är inte anledningen till att man bakar:
fy fan så mycket disk och plock.

FIck ett uppdrag av mamma att skriva text på en vit bakgrund, som hon ska ha som tavla

det blev snyggt. härlig stil. har skrivit med en silverpenna, syns inte på bilden, men det skimrar fint i ljuset.

Idag hann även jag och mams med en sväng in till maxi, hade köpt en vårjacka inne på h&m förra veckan när vi var inne, så såg jag idag att dom inte hade tagit bort larmdosan! som tur var såg jag det innan jag skulle åka in, så jag tog med jackan och det pep som tusan om mig när jag gick in!
Jättekonstigt att det inte gjorde det när jag köpt den... och det gäller att vara släng i käften ibland, för dagen efter jag köpt min jacka kom det ett sms från h&m att det var 100:- rabatt på alla jackor och kavajer...lagom kul, så jag sa det till kassörskan och frågade om jag kunde göra ett återköp på jackan, bara för att prova... och det gick faktiskt! jag fick tillbaka 100:-! :D asglad.

Kul förresten att fler än jag tyckte att Anna Bergendahl var asbra i melodifestivalen!!

nu är det dags att dra!
vi ses!

sorry

ledsen att göra er trogna läsare besvkna när det uppdateras så sällan här hos mig.
tur att det jag skriver är så intressant och roligt att det är värt att kolla ändå!! ;)
Tex så ska jag nu dra ner till tvättis och vara duktig. och så har jag och mam varit ute på is-promenad. skitintressant.

äsch, jag får återkomma när jag har något vettigt att skriva!

riktigt ful men också riktigt brun!

det blir asskick! let's roll!

Problem

Dåligt med blogg på sista tiden. Pga liiiiitet liiitet fjuttigt problem som innebar att någon liksom ville och tog över datorn. Virus.
JAG HATAR ALLA ER SOM FÖRSTÖR ANDRAS DATORER MED VIRUS!!!!
ett stort starkt hat som brinner i mitt hjärta. inte bra för själen.

Det kan jämföras med hur mycket Elin hatar en viss person som befinner sig på fel plats vid helt fel tillfälle. någon som rimmar på Potta. Jag pratade just med min Edlin i telefon i över en timme. Time flies har vi konstaterat och att vi ska höras sen när det börjar bli dags för reunion med nian. Vilket förbluffande nog inträffar om typ ett år. Helt sjukt.
Sen tipsade hon mig om några ingredienser på varma mackor, som jag ska testa snart, dom grillas fint i ugnen nu!

Snart är det desperate housewifes wiihuuuu!!

PuSs o HeJ

110/70

Sjuk..

Men blodtrycket var normalt... Så varför är jag yr i bollen?
Stress? Järnbrist? Vitaminbrist? Dåligt blodvärde? Kroniskt hjärnfel?

på lördag åker jag och systyr spaaaaaaaaa det ska bli görskönt.
Jag ska göra ansiktsbehandlig

6. FACIAL - EXCLUSIVE (60 min) 1000 kr

I denna ansiktsbehandling läggs tyngdpunkten på synbara resultat. Vi använder ampuller fyllda med verksamma ämnen för hudens alla behov. Utifrån hudanalysen kommer din terapeut att rekommendera och skräddarsy en behandling som passar just dig. Rengöring, hudanalys, peeling, djupverkande ampuller som appliceras med akupressurmassage och följs av en längre ansiktsmassage, mask och avslutande produkter. Exempel på vilka behandlingar som finns (Väljs på plats tillsammans med din terapeut)

FACIAL - ENERGIZING Fyller på med mineraler för livlös och trött hud som återfår sin vitalitet. Cellförnyelsen stimuleras och skydds-barriären stärks. En power behandling med resultat som syns direkt.

FACIAL - HYDRA POWER En intensiv behandling med hyaluronsyra och granatäpple för fuktfattig och törstig hud, passar alla hudtyper. Reducerar torrhetslinjer och fyller huden med fukt även på djupet. Ett resultat som både känns och syns.

FACIAL - MULTIVITAMIN Vitamin A & C främjar cellförnyelsen och stödjer bildandet av kollagen, vilket ger en fast och spänstig hud. Ger en ökad cirkulation och stärker hudens egna funktioner. Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar. Hudens hälsa strålar.

♥♥♥


känns som det kan behövas!!
anna propsar på att ta med sig lermask och hårinpackning, medan mamma tyckte att vi skulle blanda honung och salt och gnida in oss med innan bastu. Jag tycker att jag gör fan allra minsta möjliga knop på den där vistelsen, utnyttjar bara till fullo anläggningens bubbelpool och olika bastuar, vräker i mig 4 rätters middag och hotellfrukost och kanske på sin höjd om det är fint väder, går ut på en välgörande promenad i det vackra vinterlandskapet. :)

nu ska jag se klart filmen som vi somnade till igår, stone of destiny heter den, rekommenderar nog inte den, även om jag bara sett knappt halva så verkade den för jävla seg. blir bra att slöglo på när jag inte mår bra.

auf wiedersehen!

RSS 2.0